JoomlaTemplates.me by Discount Bluehost

De nieuwe website van Balint Nederland

Voor u ziet u de nieuwe website van de landelijke Balint vereniging in Nederland. De Vereniging Balint Nederland (VBN) is de belangenvereniging voor de deelnemers en begeleiders van lopende en nieuwe Balintgroepen.

De implemantatie van de website wordt momenteel gerealiseerd. Veel leden van Balint Nederland hebben bericht gekregen dat zij als lid kunnen inloggen om bij de voor de eigengroep gereserveerde deel te komen. Ook kunnen zij bij de documenten die voor leden van algemeen belang zijn.

Indien u nog geen bericht hebt gehad, dan kunt u het secretariaat vragen om inlichtingen daarover. 

Wat kunt u op deze site vinden?

Hoofdmenu:

  • Balint Nederland: informatie over de vereniging, informatie over de Balint-methode, aanmeldformulier en contactformulier
  • IBF: verslagen van bijeenkomsten georganiseerd door de Internationale Balint Federatie (IBF) en notulen van het bestuur.
  • Balintgroepen: uitleg wat Balintgroepen zijn, welke Balintgroepen er in Nederland zijn en hoe u zich aanmeldt bij een groep.
  • Nieuws: hier vindt u het laatste nieuws over de activiteiten van de vereniging en nieuws uit het veld.
  • Agenda: overzicht van conferenties en bijscholingsdagen georganiseerd door Balint Nederland en conferenties georganiseerd door de IBF.

 

Alleen voor leden: als u lid bent van de vereniging, dan kunt u inloggen. Nadat u bent ingelogd verschijnen er in het hoofdmenu de volgende menu-items:

  • Mijn gegevens: hier kunt u uw emailadres en wachtwoord aanpassen.
  • Mijn Balint: leden hebben toegang tot artikelen over de Balint-methode en tevens tot alle jaargangen van The Journal of the Balint Society sinds 2000. Als u deelneemt aan een Balintgroep, kunt u hier de verslagen, notulen en andere documenten van uw groep inzien. Groepsleden kunnen documenten inzien en downloaden. Begeleiders krijgen rechten om documenten toe te voegen. Wanneer een document is toegevoegd aan uw groep, dan krijgt u daarvan bericht via de email.

 Aan de rechterkant:

  • Nieuwsbrief: alle leden krijgen automatisch de nieuwsbrief van Balint Nederland. U hoeft u zich hier niet apart voor aan te melden. Bezoekers van de site die geen lid zijn en toch de nieuwsbrief willen ontvangen, kunnen zich hiervoor aanmelden via dit aanmeldformulier.

Ik ben lid, hoe kan ik inloggen?

Voor de leden van Balint Nederland wordt momenteel een account op de site aangemaakt. U krijgt de inloggevens gemaild naar het bij Balint Nederland bekende emailadres. Met deze gegevens kunt u inloggen op de site en documenten van uw groep inzien. U kunt desgewenst uw gegevens aanpassen. Bijvoorbeeld als u van emailadres verandert.
Documenten met betrekkinbg tot uw groep staan in het eigen deel van de site onder "MIjn Balint"
Zo veel mogelijk zijn alle documenten van 2014 die al op de site stonden overgezet naar de nieuwe site. Heeft u documenten gemaakt die in uw groepsfolder gezet moeten worden (bijvoorbeeld verslagen) dan kunt u dat nu gemakkelijk zelf doen. 

Wij hopen dat deze site een verbetering is ten opzichte van de vorige.

Het bestuur van Balint Nederland