• Website van de landelijke Balint vereniging in Nederland

Het bestuur

Bestuur
Voorzitter Jan van Trier, psychiater  jvantrier@antoniusziekenhuis.n
PAM-Balint (accreditatie) Gerard Daggelders, huisarts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Secretaris Masja Otter, psycholoog-psychotherapeut  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Algemene zaken Ron de Bie, huisarts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester Marrit Altena, huisarts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adviserende leden
Prof.dr.H.J. Dokter em.hoogl.huisartsgeneeskunde  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lex van de Grift psychotherapeut  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie toetsing begeleiding Balintgroepen
Moniek Thunnissen psychiater-psychotherapeut  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Marion Schmitz andragoog-Balintleider  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Commissie accreditering nascholing en Balintgroepen
Gerard Daggelders huisarts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Ron de Bie huisarts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Commissie buitenlandse betrekkingen
Jan van Trier psychiater  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ron de Bie huisarts  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Klachten commisie

de heer mr. R. van Stralen Utrecht   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
mw mr drs M.H. van Haastrecht Utrecht   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
dhr Prof dr H.Dokter Bilthoven   Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Financiën
Marrit Altena penningmeester  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Iva Hazenberg kascommissie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Heert Dokter kascommissie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Website en ondersteuning secretariaat
Robbert van Alphen de Veer redactie  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mijn Balint

Leden hebben toegang tot artikelen en The Journal of the Balint Society. Deelnemers aan Balintgroepen vinden hier tevens notulen van bijeenkomsten.

Agenda: Studiedagen en congressen

Juni 2018
ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
Geen afbeelding
Aachen, Duitsland
BALINT intervisiedag Aken, vrijdag 8 tm zaterdag 9 juni 2018 Dit jaar is er voor de 9e keer de mogelijkheid voor [...]
Datum :   8 juni 2018
9
Geen afbeelding
Aachen, Duitsland
BALINT intervisiedag Aken, vrijdag 8 tm zaterdag 9 juni 2018 Dit jaar is er voor de 9e keer de mogelijkheid voor [...]
Datum :   9 juni 2018
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Copyright ©  2018 Balint Nederland. Alle rechten voorbehouden.